Vakantie Appartementen Calpe    
Vakantie appartementen in Calpe op hoog niveau 

Vakantie Appartementen Calpe sleutelservice    

Vakantie Appartementen Calpe

Waarom biedt Vakantie Appartementen Calpe de 'sleutelservice' aan?

Wanneer je in Spanje een appartement of villa huurt is het bij veel vakantiewoningen heel normaal dat je ergens zelf de sleutel moet gaan ophalen. Dat doe je bij het kantoor wat de desbetreffende vakantiewoning verhuurd. In Calpe zijn dan ook veel van dergelijke verhuurkantoren te vinden. Heb je het kantoor eenmaal gevonden en de sleutels in bezit dan zal je, met het adres op een briefje, zelf op zoek moeten naar je gehuurde vakantiewoning. Aangekomen in het vakantiehuis moet je ook alles zelf nog eens uitvinden. Geen ideaal begin van je vakantie wanneer je net je reis achter de rug hebt.

Bij Vakantie Appartementen Calpe doen we dat beter en maken we het je comfortabel en makkelijk.

Wat houdt 'sleutelservice' dan precies in bij Vakantie Appartementen Calpe?

Vakantie Appartementen Calpe Vakantie Appartementen Calpe,

Aankomst:

'Sleutelservice' bij Vakantie Appartementen Calpe betekent dat onze gastvrouw bij de entree van het appartement klaar staat wanneer jij arriveert. Onze gastvrouw verwelkomt je, en begeleid je naar jouw vakantie appartement. Vervolgens wordt je wegwijs gemaakt in het appartement zelf. Zij heeft voor je komst al gezorgd dat alles werkt in het appartement, dus ook de WiFi en de koelkast. Er heeft al een check plaatsgevonden of alles schoon is, of de bedden zijn opgemaakt en of op het terras alles is klaargezet. Als je met de auto komt dan word je uitgelegd waar de parkeerplaats zich bevindt en hoe je er moet komen. Pas als alles je duidelijk is zal de gastvrouw weer gaan en de sleutels aan je overhandigen. 

Vertrek:

Voor het vertrek spreek je zelf af met de gastvrouw hoe laat zij de sleutels weer zal komen ophalen. Je krijgt haar telefoonnummer zodat je e.e.a. ook op een later moment kan bespreken. Behalve de luxe van de sleutelservice vinden we het ook erg belangrijk dat je als gast een vast contactpersoon hebt bij wie je altijd terecht kunt met vragen of eventuele calamiteiten. Onze gastvrouw is dan ook je contact in Calpe tijdens deze vakantie

Met de sleutelservice van Vakantie Appartementen Calpe zorgen we ervoor dat je, direct  na aankomst, zonder stress van je vakantie kan gaan genieten.